İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Boyalık Ortaokulu

Boyalık Ortaokulu

Tayakadın Mahallesi TayakadınYassıören Caddesi No78 ARNAVUTKÖY/İSTANBUL
Vizyon
Boyalık Örfi Çetinkaya Ortakulu’nu Okul Paydaşlarımızla birlikte el ele vererek akademik bilgi ve sosyal etkinlik konusunda çevrede örnek teşkil eden bir ilköğretim okulu yapmaktır.
Misyon
Kültürlü, çağdaş, demokratik, ahlaklı, vatanına, milletine, yasadığı topluma yararlı,daha çalışkan, başarılı, çevresini eğitecek, ülke kalkınmasına katkıda bulunacak, “ben değil biz” diyebilen öğrenciler yetiştireceğiz.
2010-2011 SBS Okul Ortalamasında İlçe İkincisi
Kütüphane Kitap Sayısı :1970
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM - Boyalık Örfi Çetinkaya İlkokulu ile aynı binayı paylaşmaktadır.
Ulaşım
Okulumuza Arnavutköy merkezden 36YS Arnavutköy-Yassıören İETT Hattı ve Çatalca ilçemizden gelen minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Boyalık Mahallesi içerisinde yer alan sakin bir köy okuludur. 3. Havaalanı güzergahına yakındır. Arnavutköy , Hadımköy ve Çatalca´ya yakın bir konumdadır.
İstanbul iline 35 ve Arnavutköy ilçesine 18 km uzaklıktadır.
Pedal-İST
Tübitak