İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Boyalık Ortaokulu

Mrt

8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası Kapsamında okulumuzda hazırlanan panonun fotoğrafları aşağıda yer almaktadır.

Mrt

Okulumuz kızlar voleybol takımı ilçe 3.'sü oldu. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Serkan Necati TANRIVERDİ yönetiminde ilçe turnuvasına katılan takımımız gruptan çıkmayı başarıp Tayakadın Ortaokulu'na yarı finalde kaybettikten sonra 3.'lük maçında Yeniköy Ortaokulu'na karşı galip gelerek ilçe 3.'sü olmayı başardı. Öğretmenimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Milli Eğitim Vakfı Kuruluş Günü programı Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasip TURHAN'ın da katılımlarıyla okulumuzda gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen törende "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında düzenlenen yarışmada ödül alan öğrencilere ödülleri verildi. Törenimize ait fotoğrafları aşağıda bulabilirsiniz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ölümünün 85. yıl dönümünde Tayakadın İlk/Ortaokulu ile birlikte anma töreni gerçekleştirdik. Anma törenine ait resimleri ve Tayakadın İlk/Ortaokulu öğrencileri ile birlikte öğrencilerimizin gerçekleştirdiği gösterinin videosunu aşağıda bulabilirsiniz.Tüm bu çalışmalarda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Atamızı saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Eyl

Hazırbulunuşluk uygulaması kapsamında 2324 Eylül tarihlerinden eba üzerinde öğrenciilerimize yönelik sınav olacaktır.

May

1-7 Mayıs Bilişim Haftası nedeniyle öğrencilerimizin tasarlayıp hazırladığı afişleri panoda sergilendi.

Öğrencilerimizin afişlerini aşağıda bulabilirsiniz.

May

Okul binamızın olası bir depreme karşı dayanıklı bulunmaması nedeniyle okulumuz eğitim öğretime Tayakadın İlk/Ortaokulu binasında devam etmektedir.